Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik me inschrijven?

  Inschrijven kan via onze website www.myouthic.nl. Ga naar het kopje 'Cursussen'. U kiest in het menu 'direct inschrijven' of navigeert naar de cursus die u of uw kind(eren) wenst te volgen, schrijft u of uw kind(eren) in, controleert of alle gegevens compleet zijn, gaat akkoord met de algemene voorwaarden en verstuurt uw inschrijving. De gegevens komen bij Myouthic binnen, waar we deze administratief kunnen verwerken.

  De inschrijving is pas definitief als de cursist ingedeeld is bij een docent. Dan pas volgt er een factuur. Mocht de cursist onverhoopt niet ingedeeld kunnen worden, dan zit u niet aan de inschrijving vast. 

 • Wanneer kan ik me inschrijven?

  Inschrijven voor een cursus bij ons,  kan in principe het hele jaar door (u kunt alleen niet altijd direct starten met een cursus). 

 • Wanneer begint een cursus?

  In het begin van het schooljaar voor de gemeente Peel en Maas (augustus/september). Voor de gemeenten Leudal, Echt-Susteren en Maasgouw is dit juist het begin van het kalenderjaar (januari). Bij de meeste lessen kunt ook op elk gewenst moment in het jaar starten.

  Start u later, dan kunt u wellicht niet een volledige cursus (36 lessen) volgen. U hoeft alleen de resterende lessen die u volgt, te betalen. U krijgt hier een specifieke factuur van. 

 • Hoeveel kost een cursus?

  Dat verschilt per cursus en is afhankelijk van uw woonplaats, leeftijd en het moment dat u begint met een cursus.

  Bekijk hier het tarieven overzicht. Ook op de informatiepagina van de cursus zelf, staat het bedrag voor een volledige cursus. Als u later instroomt dan de officiële start van ons cursusjaar – dan betaalt u ook (evenredig) minder lesgeld. De administratie berekent dit voor u.

 • Wanneer wordt een cursus gegeven?

  Dat is vooraf nog niet bekend. Als u zich (of uw kind) ingeschreven heeft dan neemt de docent contact met u op. Hij/zij bepaalt het lesmoment met de cursist/ouders in overleg. Indien het niet mogelijk blijkt een lesafspraak te maken komt de inschrijving te vervallen. 

 

 

                 

Myouthic quote

Waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek.

Hans Christian Andersen
(1805-1875)

 

Schrijf je nu in!

Wil je graag aan een muziek cursus deelnemen?

Bekijk ons cursusaanbod en schrijf je in.

Heb je vragen over de cursus? Neem dan gerust contact met ons op.  


logo breed site

Contact

I.v.m. de herfstvakantie zijn we van 14 t/m 18 oktober gesloten

Bezoekadres:

Wijngaard 8
6017 AG Thorn 
(bezoek uitsluitend op afspraak 
op werkdagen tussen 09.00 - 13.00u)

Postadres:      
Postbus 3100
6017 ZC Thorn

Telefoonnummer:
0475 561946
(Op werkdagen bereikbaar van 09.00-13.00u)


vul hier het contactformulier in

Back to top